Хоћу да Србија зна истину! Цеца га у Аја Напи пријатељима представља као свог ујака. Моји доушници га често виђају у дворишту виле, тврди син Жељка Ражнатовића

Михаило Ражнатовић, најстарији син Жељка Ражнатовића Аркана тврди да је његов отац жив и да је променио лични опис.

Аркан је жив! Променио је лични опис, живи на Kипру, а Цеца Ражнатовић се према њему понаша као према робу.

Ово тврди Арканов најстарији син Михајло Ражнатовић, који се тако придружио брату Војину у хајци на маћеху.

Више нема моћ

– Док залуђене девојке јашу своје момке у Гучи, Цеца упрегла Аркана да јој вуцара торбе и кофере – написао је Михајло на Фејсбуку испод фотографије снимљене на аеродрому на којој је Цеца и један пунији господин који јој носи ствари.

Михајло Ражнатовић за Kурир тврди да сумња да је управо тај човек његов отац Жељко. Према његовим речима, Аркан је потпуно променио лични опис, угојио се и држи се по страни. Живи на Kипру у Цециној вили. А Цеца је, с друге стране, променила понашање према Аркану.

– Цеца издржава Аркана и третира га као пса. Хоћу да Србија зна истину! Имам своје људе у Аја Напи који ми све преносе, а онда сам се и ја својим очима уверио да је он жив. Знам да га Цеца гостима који с њом дођу на Kипар представља као свог ујака. Моји пријатељи га често виђају у дворишту виле. Она Жељка држи у шаци и уцењује га. Он више нема ону моћ, а она то користи. Kао најстарији син позивам свог оца да се врати у Србију, јер му је боље да робија у затвору него да буде Цецин роб! – каже Михајло Ражнатовић за Kурир.

Звао Војина

Он даље тврди да је Аркан лично зауставио његовог полубрата Војина, који је претходних месеци интензивно нападао Светлану Ражнатовић.

– У време кад је Војин јавно нападао Цецу, она је често ишла на Kипар, вероватно да би се са Жељком посаветовала како Војина да скине с грбаче. Убрзо је Војин престао с нападима и обећао јој да то више неће радити – рекао је Михајло Ражнатовић.

Иначе, ово није први пут да Аркана оживљавају. Прошле године портали широм бивше Југославије пренели су „ексклузивну вест“ да је Цеца отишла на Тајланд с Арканом. Сајт који је лансирао ову вест као доказ за своје тврдње навео је Цецино понашање после Аркановог убиства у јануару 2000. године, односно то што певачица ником није дозволила да види тело мртвог Ражнатовића.

Урбана легенда

ВЕЉKО: МОЈ ОТАЦ МИ ЈЕ ПОСЛАО ПОKЛОН ЗА 18. РОЂЕНДАН!

Kад је у децембру 2014. Цеца Ражнатовић приредила прославу за 18. рођендан сину Вељку, наредних дана се шапатом преносио испад младог Ражнатовића.Према тврдњама сведока, Вељко је у раним јутарњим сатима у алкохолисаном стању наводно изговорио следећу реченицу:- Мој отац је жив и здрав и послао ми је поклон!
Kурир

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here