Мислим да је ова „кандидатура“ управо усмерена против господина Томислава Николића, каже за Kурир глумац који тумачи Срећка Шојића

Срећко Шојић, чувени комични лик, кога је у серији „Бела лађа“ бриљантно одиграо Милан Лане Гутовић, поново је доспео у жижу српске јавности.

Наиме, Kурир је пре два дана ексклузивно открио да ће се један од најпопуларнијих „политичара“ у Срба кандидовати на следећим председничким изборима.

Позадина читаве приче је невероватан успех који је на локалним изборима у београдској општини Младеновац направио Љубиша Прелетачевић Бели, такође фиктиван лик, кога је у кампањи тумачио Лука Максимовић.

Глумачку легенду Милана Гутовића претходних дана упорно смо покушавали да питамо шта мисли о овој идеји. Првобитно нам је кратко поручио да је на пецању, али је на наше инсистирање пристао да путем мејла урадимо ексклузивни интервју на тему Шојићеве кандидатуре.

Да ли бисте размислили о кандидатури за председника Србије као Срећко Шојић?

– Ви питање не постављате мени, већ лику Шојића, који сам тумачио. На то питање пре би могли да одговоре они који су писали текстове за филмове и серије у којима се Шојић појављивао.

Kоја би порука или парола била послата грађанима, али и политичарима кад би се Срећко Шојић кандидовао за председника?

– Да сам Шојић, обратио бих се народу паролом: „Не дозволите да вас варају и краду неодговорни типови! Дођите код мене!“

Да ли би Срећко Шојић могао да оствари добар резултат на изборима и евентуално победи садашњег председника Томислава Николића?

– Мислим да је ова „кандидатура“ управо усмерена против господина Николића. Kонфронтација карикатуралне личности с неким по аутоматизму ту личност чини карикатуром.
Kурир

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here