Данашњи Курир објавио је сензационалну вест о наводној умешаности Јелене Карлеуше и Милутина Мркоњића у убиство новинара Славка Ћурувије.

Како наводи Курир, сведок тужилаштва тврди да је власника Дневног Телеграфа убио Лука Пејовић, у чијој су пратњи били Зоран Давидовић Ћанда и „његова девојка, естрадна певачица, чији је отац после тога водио истрагу“.

Сведок тужилаштва у поступку који се води за убиство Славка Ћурувије оптужио је певачицу Јелену Карлеушу да је помагала у том злочину који је почињен у центру Београда, на Ускрс, 11. априла 1999. године- наводи Курир.

4

Сведок тужилаштва који је у поступку за убиство Славка Ћурувије саслушан претходне недеље тврди да је садашњи почасни председник Социјалистичке партије Србије Милутин Мркоњић исплатио 80 000 немачких марака Луки Пејовићу за одрађену ликвидацију.- додаје се у Куриру.
Он тврди да се састанак на којем је организована ова исплата догодио у Клубу посланика, исте вечери после убиства Ћурувије. Иначе Мркоњић је у време највеће моћи Слободана Милошевића важио за човека веома блиског његовој породици, пре свега Мирјани Марковић- наводи Курир.
У медијима су се прошле године појавили и оперативни подаци по којима је Мирјана Марковић организовала убиство Ћурувије.

Повезане вести:

Карлеуша „је*ала мамицу“ уредницима Курира, а потом се обратила Вучићу за помоћ!

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here