Мислили смо да нас у политичкој арени ништа више не може изненадити. Навикли смо да се наши политичари руководе оном познатом „циљ оправдава средство“, али је овог пута граница и оне последње пристојности пређена.

Лидер демократа Бојан Пајтић, у жару политичке борбе, напао је премијера Србије Александра Вучића ни мање ни више него преко његовог осамнаестогодишњег сина Данила!

– Истина је да ћемо директора гимназије у коју је ишао син господина Вучића бирати за министра просвете – навео је без скрупула лидер демократа у Скупштини Србије. Овакав његов гест изазвао је праву буру у јавности, али Пајтићево извињење је изостало.

Ексклузивно за „Ало!“, Kсенија Вучић, отворила је душу и признала како је као мајка доживела овај напад на сина Данила.

Осим што, наравно, људски, родитељски боли чињеница да неко ваше дете не доживљава као осталу децу, већ као средство у политичкој борби, што је, сматрам испод сваког нивоа људскости, ради се и о преседану за који се искрено надам да неће постати пракса. Јер, не ради се овде само о нашој деци, нашем сину – не бих волела да то постане уобичајен начин међустраначке комуникације и због неке друге деце. Ово не сме да се понови, баш онако како се ни до сада никада није догађало – каже Kсенија за „Ало!“. Она скреће пажњу на чињеницу да до сада ниједно дете политичара у Србији није било средство политичке борбе.

– Надам се да ниједно дете више неће ни бити средство политичке борбе – искрена је она.

Kсенија Вучић није желела да се бави онима који су спремни на такве ниске политичке ударце.
– Што се тиче оних који су себи дозволили да се послуже овим, нећу рећи ни реч. Они то раде много боље од мене. Зашто бих их ја дефинисала, када се својим поступцима и речима најбоље самодефинишу – завршила је она.

Вучић: Пајтићу, срам те било!

Александар Вучић, мандатар за састав нове владе, није могао да остане нем на Пајтићево помињање његовог сина у скупштинској расправи. – Спискали сте српске паре, милион евра нашег новца сте потрошили да бисте дали рушевину за хендикепирану децу. Зато сте помињали мог сина, зато вам мој син смета. Заслужили сте много теже и горе речи би биле примерене за оно што сте урадили малопре – закључио је Вучић.
Ало

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here