Гост емисије “Интервју” био је Југослав Петрушић Доминик, српско-француски агент и контраобавештајац, бивши припадник Легије странаца и Француске војно-обавештајне службе.

Сребреница је физичка веза са Овчаром и Рачком. Феномен Сребренице је једна велика превара коју су креирале стране агентуре.

На списак погинулих у Сребреници су уврштени сви преминули широм Босне па чак и нестали у Србији.

Ова истраживања нису рађена са српским стручњацима и форензичарима како правила налажу већ су то чиниле стране агенције и невладине организације.

Све ово је велика превара која са документима може да се раскринка.

Страдала су 484 ратна заробљеника, и то није спорно а све остале жртве су додате на списак из ових 10 општина које сам навео и то у различитим годинама и различитим поводом.

Жарко Kораћ, Ненад Чанак и Чеда Јовановић исистирају на геноциду из личног користољубља, а Kораћ је например јавно подржао терористички акт на тузланској капији и Јасмина Имамовића.

Kораћ је са Чанком био те 2005. године у Тузли а то крију.

Свуда постоје документи који јасно говоре из којих су све општина донети мртви и сахрањени у Сребреницу, али то сви крију.

Та превара је почела са Овчаром, па преко Сребренице се завршила са Рачком. То је међународна завера и превара са циљем да уништи Србију.

Сва документа која поседујем никада нису узета у обзир ни у хашком суду ни у Сарајеву јер непобитно доказују да је мит о Сребреници обична лаж.

Али зашто је потребан тај мит, болесницима који га промовишу. Петрушић тврди да је до сада на ту заверу и мит потрошено 25 милијарди евра од чега живе лопови и болесници који тај мит одржавају. То је једна велика превара и пљачка.

Kо је све у овој превари века учествовао из Србије и света погледајте у видеу:

 

Интермагазин

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here