Традиционално антисрпска телевизија N1 поново етикетира српске патриоте.

Динко Грухоњић који је на суду доказивао да се не зове Сабахудин, изјавио је за N1 следеће:

“Srbijom vladaju ljudi koji su devedesetih učestvovali u planiranju, organizovanju i izvođenju etničkog čišćenja i genocida, zašto bismo se čudili nekakvom Goranu Davidoviću? Ovde čak i da Adolf vaskrsne, mislim da bi se osećao kao kog kuće”

http://rs.n1info.com/Vesti/a566830/Firer-se-vratio-u-Srbiju-i-zeli-na-izbore-ultradesnicari-hoce-da-mu-se-pridruze.html

О везама Вучићевог режима и Динка Грухоњића најбоље говори следећи текст:

Вучићева Влада финансира ДРУГОСРБИЈАНСКЕ и србомрзачке новинаре!

Миодраг Совиљ, новинар који је направио овај прилог за (CN)N1 Тв је уједно пријатељ и ученик Динка Грухоњића.

Динко је иначе познат по својим “бисерима” новинарства када је реч о Србима. Ево шта је Динко рекао о Републици Српској:

„Прва асоцијација коју у мени буди Република Српска је – смрт. Мислим да је то заправо и једина асоцијација на то бесмислено име. Па се онда питам: какви су то људи који славе смрт?“

А ево шта каже о Србији:

“У данашњој Србији нема крвних зрнаца – све сами крвници!”
„Србија је, тако, земља контраста. И било би још и лепо да је тако. Аман, Србија је земља у којој је беснило деведесетих мутирало у лудило двехиљадитих.“

http://www.pecat.co.rs/2013/02/sabahudin-moze-postati-dinko-ali-kakav-je-to-gruhonjic-covek/

А ево шта о српској деци у Новом Саду пише Динко Грухоњић и како гледа на њих када уочи Нове године бацају петарде:

“Они не бацају петарде у хаусторе или пред комшинице, они петарде, топовске ударе, динамите… бацају – једни на друге. И силно уживају у томе! Слине, балаве, мало им је, иако се на све стране и дими, и пуши, и осећа се мирис барута у ваздуху. Они би, нема сумње, у руке узели праве пушке, пушкомитраљезе, снајпере, базуке, минобацаче…, само да доврше покољ који су им очеви започели.”

http://dinkogruhonjic.blogspot.com/2012/12/2013-srbija-je-mordor.html

Такви као Совиљ и Динко “брину” о српским патриотама у Србији. Србија је добра само док пузи на коленима, док запошљава којекаве Динке и Совиље који је бесомучно пљују. Добра је кад има председнике који се извињавају свима у региону, али кад покаже трачак достојанства, таква Србија је аутоматски геноцидна и зла, или како то Динко каже МОРДОР.

Не сметају Совиљу и Динку “ултранационалисти” како они етикетирају српске патриоте, њима сметају они Срби који не допуштају више да им такви као Динко натурају етикету геноцидности.

Пошто је на N1 прозван од стране Совиља и Динка а цитиран са нашег портала, Горан Давидовић је за Патриот изјавио следеће:

 – Миодраг Совиљ је достојан ученик Динка Грухоњића. То што ме и даље вређају погрдним називима типа “Фирер”, и нагађају о мом изласку на изборе, у то не улазим. То је њихово право, слобода говора и њихово лице које не крију, њихово поимање новинарства. Али рећи и написати да сам цитирам: “годинама претио Грухоњићу, за шта постоје судске пресуде”, е преко тога се не прелази. То ће морати да доказују на суду. То је злоупотреба средстава јавног информисања и гнусна лаж. Више тако неће ићи. Навикли су тако да раде, али више неће моћи. Европа се мења, свет се мења, мораће и у Србији нешто да се промени. Особе попут Совиља и Грухоњића то не схватају. Људи попут њих су диносауруси.- рекао је Давидовић.

Павле Бихали је такође реаговао на овакво “извештавање” N1

https://twitter.com/pasazot/status/1225164966942138375

А реаговао је и Саша Радуловић:

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here