Kлинт Иствуд је навео да Трамп „говори шта мисли“ и да то понекад није добро. „Разумем о чему прича, али просто нисам увек сагласан са тим“, рекао је Иствуд

„Морао бих да гласам за Трампа. Трамп ипак има нешто, јер је у тајности свима доста политичке коректности и улизивања. Ово је улизивачка генерација, ми стварно живимо у генерацији пи*кица. Сви ходају као по јајима“, рекао је Kлинт Иствуд.

Иствуд је навео да Трамп „говори шта мисли“ и да то понекад није добро. „Разумем о чему прича, али просто нисам увек сагласан са тим“, рекао је Иствуд.

„Прљави Хари“ је рекао да су оптужбе да је неко расиста претеране и да то није било тако „када је он одрастао“. Додуше, Иствуд је рођен 1930. године, када су на снази широм Америке и даље били закони расне сегрегације.

„Знате, сада је он расиста јер је причао о оном судији (Гонзало Kуријел). Трамп је лупао глупости, али су то радили сви, обе стране. Међутим, сада медији вилене и вичу да је нешто расизам и праве велику ствар од тога. Само је*ено пређите преко тога“, поручио је Иствуд за „Есквајер“.

Иначе, Иствуд отворено подржава републиканце, а његов политички ангажман је био у жижи 2012. године када је на националној конвенцији разговарао са „измишљеним Обамом“.
Њузвик

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here