На редовном заседању Главног одбора Двери одржаном у Београду 3.септембра консензусом је усвојен предлог Председништва да кандидат Српског покрета Двери на наредним Председничким изборима буде председник Двери, Бошко Обрадовић.

На завршеној седници Главног одбора Двери, којом је председавао председник Двери Бошко Обрадовић, усвојени су: извештаји Централног изборног штаба о изборном процесу са претходних ванредних парламентарних избора, извештај председника Извршног одбора, извештај о раду Председништва и чланова Председништва у претходних шест месеци. Усвојени су и предлози Сабору за измену и допуну Статута, извештај о раду Главног одбора између два Сабора као и извештај о кадровским променама у Главном одбору.

Главни одбор је консензусом усвојио предлог Председништва да кандидат Српског покрета Двери на наредним Председничким изборима буде председник Двери, Бошко Обрадовић.

Грађанима Србије треба свеж и нов кандидат, који није 26 година био све и хоће још. Онај ко је изашао на дуел Вучићу и у свом контраекспозеу понудио нови политички програм, који Србија одавно чека. Предводник једне нове генерације српских политичара. Када год грађани чују Бошка Обрадовића – коментар је да и они тако мисле. Сада могу и да гласају онако како мисле.

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here