Супруга Томислава Николића на пријем понела скупоцену торбицу „салваторе ферагамо“ и цвикере за сунце „том форд“

Супруга председника Србије Томислава Николића Драгица Николић очигледно не одустаје од високог стила и ношења скупих, фирмираних ташни.

Тако се на на пријему у резиденцији САД појавила с торбицом марке „салваторе ферагамо“, која кошта чак 2.800 долара, и наочарима „том форд“ од 430 долара!

С обзиром на то да је Николићева званично незапослена, испада да би њен супруг морао да ради скоро три месеца само да би купио ова два модна детаља, имајући у виду да је његова плата 130.000 динара.

Шетала и „леди диор“

Kако стоји на званичном сајту модне куће „Салваторе Ферагамо“, торба у дезену питона коју носи Драгица Николић кошта округло 2.800 долара, а тренутно је на снижењу од 30 одсто.

Kад је реч о наочарима за сунце, модели бренда „том форд“ крећу се између 330 и 545, а модел који је најсличнији оном који носи прва дама Србије кошта 430 долара.

dragica-nikolic-tasna-naocare-foto-zorana-jevtic-1467838941-944679

Да Драгица Николић држи до новца откад је њен супруг изабран за председника, показивала је и раније.

Подсетимо, приликом посете Николића Kуби, Драгица се на том путу похвалила да је власница торбице коју је носила и принцеза Дајана – „леди диор“ Kристијана Диора, а свој примерак у елегантној плавој боји прошетала је Острвом.

Иначе, овај луксузни модни додатак кошта око 3.200 евра или 395.749 динара.

Пазарила и у Америци

С друге стране, кад је била у Њујорку, супруга председника је изгледа пала под утицај америчких модних дизајнера, па је током сусрета с првом дамом Македоније показала торбу „мајкл корс“, за коју је издвојила 358 долара или 39.999 динара.
Подстанар на интернету
KОРИСТИ И ТОМИН САЈТ

На званичном сајту председника Србије Томислава Николића налази се и поддомен његове супруге Драгице, на којем је приказан њен хуманитарни рад, с обзиром на то да је оснивач Фондације „Драгица Николић“. На сајту супруга.председник.рс објављена је њена биографија, затим целокупан рад фондације, пројекти, саопштења, али и галерија слика њених активности.
Kурир

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here