Хрватски портал Дневно.хр објавио је текст под насловом:“ZA NEVJEROVATI! Unuk Jovana Raškovića provocira po Primoštenu: ‘Lepo je u zapadnim srpskim pokrajinama!’“.

– И док млади Јован ужива у дједовој преуређеној вили на хрватском мору, паралелно се на свом Фацебоок профилу забавља недопустивим провокацијама. Уз фотографију са сплитске риве, написао је коментар на ћирилици: „Последњи дан у западним српским покрајинама“.- наводи портал Дневно.хр.

Screenshot_5

Осим што Хрватима смета што Санда није успела продати вилу на мору, како кажу због превелике цене, оно што им је посебно изазвало гнев јесте неколико објава на фејсбуку младог Јована Ивића, унука Јове Рашковића.

Више пута у тексту је поменуто да је млади Јован писао објаве на ћирилици, као да је свако обавезан на Фејксбуку писати латиничним писмом.

Screenshot_6 jovan-ivić-2– Унук Јована Рашковића на различите локације диљем далматинске обале одлази из своје виле у којој су се своједобно исписивали ретци Меморандума САНУ, злогласног документа о великосрпској пројекцији.- наводи портал Дневно.хр.

– Kако сада ствари стоје, вила и даље има исту улогу: из ње се одашиљу ријечи мржње спрам Хрвата и тежње о великој Србији.- закључује будни национални душебрижник аутор текста Т. Будак.

 

1 КОМЕНТАР

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here