Милош Бешић у пози попут Станије или Сораје, а најинтимнији део тела прекрио пешкиром

Тренд заводљивог позирања и фотки полуголих људи док се огледају, што посебно обожавају старлете, очигледно је толико популаран да су се наложили и факултетски професори!

Доктор наука Милош Бешић, који на Факултету политичких наука у Београду предаје методологију са статистиком, социологију и анализу садржаја, на свом Инстаграм профилу објавио је фотографију на којој је го до појаса, док му интимне делове прекрива пешкир! Испод слике је написао да му је „дијета успела“.
– На слици се види Бешић, који полуго, с цигаретом у устима, прави селфи у купатилу. Не знам да ли је стварно хтео да се похвали како је драстично смршао или се шалио, али такву слику свакако нисмо очекивали од једног професора. Слика се брзо проширила међу студентима – каже један студената ФПН, који нам је доставио фотку.

И сам Бешић је вероватно схватио да таква слика није прикладна за једног факултетског професора који обучава генерације будућих политиколога, дипломата, новинара и социолога, па ју је убрзо избрисао, а профиле на друштвеним мрежама закључао.

До закључења овог броја Милош Бешић није одговарао на упућена питања.

Kурир

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here