Дирекција за грађевинско земљиште нуди 33 локала за незапослене и младе предузетнике, потпуно бесплатно у наредне две године.

Дирекција је објавила оглас, а конкурс је отворен до 27. јула. Додатне бодове добиће особе са инвалидитетом, теже запошљавани, самохрани родитељи и жене предузетници.

Локали на територији општина Вождовац, Стари град, Палилула, Раковица и Нови Београд чекају „закупце“, који ће имати две године бесплатног периода да „испробају“ посао. За то време плаћаће само комуналне трошкове.

Највише локала расположиво је у општини Вождовац, у Гостиварској улици и на Палилули, у Булевару Деспота Стефана. Право на подношење захтева имају незапослени, али и новоосновани микро, мали и средњи привредни субјекти.

Уз план пословања највише ће се рангирати производна делатност са власничком опремом, потом услуга, а за њима угоститељство.

Сви заинтересовани моћи ће да донесу попуњену пријаву и неопходну документацију у просторије Дирекције за грађевинско земљиште и изградњу, у Његошевој 84. Последњи рок за пријаву је 27. јул до 13 часова
Kурир

 

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here