„Немањићи – рађање краљевине“ на Радио-телевизији Србије поново ће почети да се приказују 17. фебруара, и то у „исправљеном“ облику

Конференција, која је одржана поводом почетка емитовања серије „Немањићи – рађање краљевине“, почела је уводним речима посвећеним преминулом Небојши Глоговцу. На самом почетку пуштене су сцене из серије у којима он глуми Вукана Немањића.

Водитељ РТС-а, Владимир Јелић, кратко је рекао да је Глоговац великан српског глумишта, а на тим речима му је нешто касније захвалио и Војин Ћетковић, који у Немањићима тумачи лик Стефана Првовенчаног.

Преправљени Немањићи на малим екранима 17. фебруара, први човек РТС-а убеђен да ће оборити рекорде гледаности!

– Хвала вам што сте започели конференцију тако како јесте – рекао је Ћетковић, а потом се осврнуо на све негативне коментаре које је серија добила након емитовања прве епизоде.

– Још на првој конференцији рекао сам да ће серија изазвати пуно коментара. Мени је драго да се толико људи укључило у полемику, како је и шта требало да се ради. Ми смо урадили прву серију о најзначајнијим периоду наше историје.

„Немањићи – рађање краљевине“ на Радио-телевизији Србије поново ће почети да се приказују 17. фебруара, и то у „исправљеном“ облику.

Тог дана, у суботу 17. фебруара, поново ће бити приказана прва епизода, док је друга на програму дан касније, у недељу.

Како каже директор Јавног сервиса Драган Бујошевић Бујке, „Немањићи“ ће оборити рекорде.

Драган Бујошевић очекује да ће наставак највећег историјског пројекта Јавног сервиса оборити све рекорде гледаности гледаности.

 

Телеграф

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here