У Француској је глад, то је први узрок због кога су се преко друштвених мрежа окупили жути прслуци, ситуација је морала да ескалира пошто је Француска влада хапсила десничаре који су са разлогом били против нелегалне миграције и губљења посла. Француска влада је ишла толико далеко да је ухапсила и једног уваженог генерала који је традиционалиста. Протести и даље трају јер се Француски народ дозвао памети и не жели да робује Глобалистима, наглашава Драган Марковић.

Француски народ десно орјентисан се добро организованом, све мање имају контакта са страним банкама, не носе картице и све што им је потребно набављају искључиво код Француза, заобилазе велике глобалистичке трговине и цесто одлазе на село и тамо код Француског сељака набављају храну. Гледају да новац остане Французима а то велики проблем прави глобалистима.

Драган Марковић се осврће на велики проблем са којим се Француска суочава а тај проблем се неће чути преко меинстрим медија, а то су мигранти. У француској је велики број пљачки, пребијања, силовања од стране миграната, чак постоје и делови у Француској окупирани од стране истих тих миграната где ни полиција не сме да уђе. Каже Драган Марковић.

Глобалисти или мала скупина људи која чини Светску елиту у многим земљама она бира власт, нису то само земље трећег Света то су велике и моћне земље попут Америке, Енглеске, Немачке и других, и једини циљ елите је експлоатација. А ту им помажу људи који су се продали и лево су орјентисани. Они и свог буџета финансирају разне НВО које раде на уништењу традиције, породице и културе једног народа. Марковић наглашава да је многима испран мозак или како их сам Марковић зове „Корисне будале“ које верују у тај неолиберални пројекат па данас имамо екстремистичке организације попут антифе.

О самој антифи Марковић каже да их предводе људи из полиције који служе том глобалистичком поретку, довољно их је ухватити и скинути им маске и видећете људе из полиције и других служби. Да би се исмевао нормалан народ једна екстремна организација користи име антифа а служи се фашистичким методама.

Једна од најгорих ствари која вам се може десити у Француској да кад вас ухапсе само зато што сте родољуб можете завршити у чувеној соби 17. Нико не зна колико дуго ће вас задржати нити шта ће вам радити, али крајни циљ је да вас потпуно униште, одузму вам имовину, изгубите посао, оцрне вас лажима и можете лако завршити на улици, неће вас убити али гледају да ви то урадите сами. На жалост Марковић се плаши и упозорава да се то исто спрема и Србији.

Шта је још Драган Марковић рекао погледајте у видеу ХелмКаст продукције

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here