МУЗИЧАРИ познате немачке групе, који су управо завршили гостовање у Москви, показали су (не)очекивани респект према Владимир Путину.

        Фронтмен групе Тил Линдеман, који је на фестивалу Maxidrom у главном граду Русије наступио као хед-лајнер, понео је са собом из Москве лукс iPhone 6s са Путиновим портретом.

        Линдеман је нагласио да се за то одлучио зато што је солидаран са политиком председника Русије. Чак је додао: „Ово је и протест против држања немачке владе на челу са Ангелом Меркел“.

        Линдеман је, заправо, постао власник телефона Caviar Supremo Putin Trevolte који је направљен у комбинацији црног титана и жутог злата. Своје помињање Путина и Меркелове објаснио је овако:

        „Меркелова се у Немачкој не може похвалити популарношћу какву у Русији ужива Путин. Он ми се свиђа јер је тврд лидер, а не марионета, попут многих других. Политичке нападе на Русију сматрам неправедним јер она штити своје интересе. Санкције треба уводити против оних који играју непоштене игре и провоцирају међународне конфликте“.

        Линдеман је обукао и мајицу са Путиновим ликом.

        Група Rammstein је недавно тужила владу Немачке и затражила 66.000 евра због забране да продаје албум колектива „Liebe ist für alle da“. Линдеман је тим поводом рекао:

        „Ето, и наша група је под санкцијама. Међутим, сада имамо подршку у виду председничког телефона. Сматрам да ће нам помоћи. Правда мора победити!“.

Факти

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here