Елите су изгубиле разум и немају перспективу, а увек постоји опасност ако држави дате превелику моћ они ће је злоупотребити.

Постављене су нове полицијске линије у којим можете да цинкарите своје комшије полицији. Зашто нас онда не вратите у доба Источне Немачке у 1980-их година, када су деца пријављивала своје родитеље полицији. Сигуран сам да постоје они у полицији који би хтели да то урадимо.

Мотреполитанска полиција (Лондон) снимала је нови спот у коме позива грађане да пријаве „злочине из мржње“ који су резултат Цовид-19 кризе. Ради се о прописима који су везани за политичку некоректност, па тако Британци сада морају да пазе да случајно не изнесу мишљење да су мигранти можда ти који својим путовањима доприносе ескалацији проблема.

Полиција је нагласила да људи пријављују случајеве, чак и ако не мисле да је у одређеном случају начињен злочин из мржње почињен, јер ће онда они то испитати. Овакве ствари не можете ни да измислите истакао је Фараж.

Мајкл Гов, један од чланова владе радовао се на телевизији јер би следећи потез могао да буде забрања изласка која је дужа од 30 минута за оне који џокирају, док би обичан излазак био сведен на сат времена.

Фараж је нагласио да озбиљно схвата вирус, јер је пушач и прележао је две упале плућа,

Ја узимам корону веома озбиљно од почетка и жеим да будемо одговорни, мислим да полиција треба да кажњава када се праве журке по великим кућа, али да нам прете када смо ми већ одговорни и да ће нас ставити у кућни притвор. Ја могу одмах сада да вам кажем да нећу дозволити да ме Мајкл Гов или неко други, ставе у кућни притвор, а сигурно нећу то док се не прекину летови на аеродромима у којима долазе људи који нису тестирани.

Опасност је да ће људи видети злоупотребу моћи и да ће почети намерно да крше правила, затим ће ширити и вирус. Народ ће поштовати одлуке власти, када виде да власт поштује њих.

Извор: Вестидана.рс

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here