Позната глумица Ева Рас добила је улогу у филму британске продукције “Сага о три невина мушкарца”, због чега јавност увелико полемише. Наиме, у филму Ева има љубавне сцене са пет деценија млађим колегом Момчилом Оташевићем, што јавност сада није потпуно прихватила.

Играм баку девојке Маје, коју би радо “повалио” један од тројице невиних мушкараца, кога игра Момчило Оташевић. Kад се он највише труди око унуке, њена баба изненада допутује из провинције и пошто је благо одсутна, не примећује љубав међу младима. Све се мења када мој лик случајно попије афродизијак и повилени, а Мајин дечко никако не успева да ме се ратосиља – каже Расова за магазин “Стори” и додаје:

– Ми смо се бескрајно смејали јер сам 50 и више година старија од њега. Сама ситуација да се баба ложи да води љубав је забавна. Снимали смо комедију и ловили смо само смех и комику.

На питање да ли је икада себе доживљавала као сексепилну жену, глумица одговара:
– Ужасавам се својих вршњакиња које умишљају да су рибе. Више нисам ни женско, а камоли јебозовна и зато сам и била погодна да играм похотну бабу која се не прави млађа него што јесте. Режија је ишла на то да је она старица која изненада помахнита јер су је навукли на афродизијак.

Познатој глумици је пре неколико година дијагностикован канцер, а она о томе отворено говори:

– Велика је лаж овог времена да се рак може победити. Можда су зауставили болест, али ја сам од тог лечења постала инвалид, јер лек који га убија још није пронађен. Требало би забранити питање које људи постављају кад се сретну: “Kако здравље”. Оне који питају одговор не занима, а онај ко је болестан зна да се живи и са болешћу. Пола човечанства је здраво, а пола није.
Ало

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here