Да није тужно било би смешно, али ако је судити по програму Телевизије „Хепи“ глумац Милорад Мандић Манда није умро!

Они су без пардона у понедељак вече емитовали квиз „Kоло среће“, који је водио покојни глумац без ознаке „ин мемориам“ или појашњења да је реч о снимљеним емисијама.

Док цела Србија већ данима плаче над судбином глумца, који је од последица инфаркта преминуо на сцени, на Телевизији „Хепи“ се ништа није променило, за њих је он очигледно још увек жив. Kвиз који је Манда водио прво са старлетом Сорајом Вучелић, а касније сам, наставио је са емитовањем. И то не била толика штета да су челни људи ове фреквенције, из поштовања према човеку који је био њихово ТВ лице, ставили ознаку да је реч о снимцима из архиве.

Kако би добили одговоре да ли трка за рејтингом има моралне границе, позвали смо главног и одговорног уредника Телевизије „Хепи“ Миломира Марића.

– То су епизоде које су снимљене раније и нисмо их пуштали од Мандине смрти, па све до понедељка. Kао што примећујем, Мандини филмови се на другим телевизијама емитују без знака „ин мемориам“. Нисмо желели да пуштамо квиз раније јер је било неумесно, али сада мислимо да је скроз у реду – каже Марић и додаје:

– Не знамо да ли ћемо убудуће стављати тај знак, али знам да ћемо сигурно наставити са пуштањем емисије, јер имамо уговор са продукцијском кућом „Емоушн“, који морамо да испоштујемо. Не знам како ћемо испоштовати са једне стране њих, а са друге одати поштовање Манди, чији ће се филмови и све што је до сада радио сигурно гледати још деценијама. Не користимо трагедију, али морамо да испоштујемо уговор – тврди Миломир и наставља:

– Било би непоштовање његовог дела и лика да смо све снимили, а да то потом не пустимо. То је последњи пословни подухват који је он урадио.

Са друге стране у „Емоушну“, кажу да нису они ти који треба да ставе на екран објаву „ин мемориам“, већ Телевизија „Хепи“.
– Не одлучујемо ми, већ телевизија да ли ће на екрану стајати знак „ин мемориам“. Епизода која је емитована је репризирана стара емисија – тврде у „Емоушну“, док је Регулаторно тело за електорнске медије остало без коментара по питању тога да ли ће неко сносити последице
Ало

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here