Посланик СНС Владимир Ђукановић критиковао jе данас омбудсмана Сашу Jанковића због тога што, како каже, напада државне институциjе и то по диктату “са стране”.
Ђукановић jе новинарима у парламенту, а реагуjући на интервjу у НИН-у у коjем га jе Jанковић, уз jош нека имена, поменуо као “гласноговорника власти”, рекао да “ако jе неко део некаквог плана и механизма онда jе то Jанковић коjи, како му неко дошапне са стране, напада државне институциjе”.
“За разлику од њега jа имам своjу главу, размишљам своjом главом, не мора нико да ми суфлира са стране када би неку државну институциjу требало да нападнем, као што то он ради, нити би ми тако несто падало на памет”, рекао jе Ђукановић.
Додао jе да jе поносан на то што њих двоjица не деле исте вредности, а пошто jе Jанковићу, како jе приметио, мало пара из буџета, понудио се да се заложи да се у скупштини посланици организуjу и даjу добровољни прилог “да Саша Jанковић коначно буде задовољан новцем у свом кабинету пошто jе очигледно алавост његова наjвећа врлина”.
Jанковић jе коментаришући за НИН изjаву министарке Зоране Mихаjловић да jе он, иако jе омбудсман, ушао у политичку кампању, одговорио да jе госпођа Mихаjловић сталожена особа с коjом jе увек налазио решења за проблеме грађана, али да jе у међувремену заведен режим рада коjи промовишу посланици Ристичевић и Ђукановић, министар Вулин, државне секретарке Љубичић и Ивковић, медиjски могули Вучицевић и Mитровић, те интернет тим ботова.
“Oни су мање сталожени, али више искрени гласноговорници власти, чиjи су део”, оценио jе Jанковић у интервjуу за НИН.
ТАНЈУГ

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here