Емир Суљагишћ је упоредио Републику Српску с нацистичким Вермахтом и запретио је да ће је ослободити

Емир Суљагић, нови директор Меморијалног центра Поточари, поново је скандализовао јавност својим твитом у којем тврди да је „Јасеновац четничка измишљотина“.

гић је написао:

– Јасеновац је четничка измишљотина. Часни бошњаци из Ханџар дивизије су пропустили шансу да реше четнике, зато нам је то остављено у аманет – написао је Суљагић.

 

идер пробошњачке “Коалиције Први март”, упоредио Републику Српску са нацистичким Вермахтом и запретио је да ће ослободити „окупирани део територије“, како је назвао РС.

Он је на место директора Меморијалног центра у Поточарима дошао с места декана Факултета менаџмента и јавне управе на Интернационалном универзитету у Сарајеву. Каже да га за Поточаре и Сребреницу вежу емоције, јер су у Меморијалном центру укопани његов отац и брат.

– Читав живот сам посветио Сребреници, везан сам за њу, и кад ми је понуђено да будем директор то сам прихватио без имало размишљања – појашњава Суљагић.

 

Еспресо

 

 

1 КОМЕНТАР

  1. Sludaj suljagasic, kada vec toliko mrzis srbe nemoj koristiti njihovo pismo, nemoj se prezivati na ić. U Jasenovac je ubijeno preko milion srba , jevreja i roma. U ovome ratu stradali ste i vi muslimani. Bili su vas o srbi i hrvati. A i vi ste pravili velike zlocine. Handzar divizija sa ustasama za vrijeme dr.sv.rata u Crnu Goru mjesto Piva u vatru bacili preko 500 ljudi, zene ,djecu. Samo iz porodice Blagojevic 80 osoba. A gdje su hercegovacke jame. Iz ovog rata okolna sela Srebrenice 3000 pravoslavnog zivlj. A Broz fetis zabranio da se uci o zlocinima u Pivi
    Podjetite Pivski spomenik zrtvama koje je hanzar divizija bacila u vatru

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here