Да ли ће Александар Вучић да опрости дугове грађана за порез и инфо стан зарад провлачења референдума како би грађани лакше прогутатали референдум о Kосову?

Kако је најављено по ћошковима Београдаког пашалука, крајем године или почетком следеће очекује нас референдум поводом питања Kосова. Једно је сигурно, председник Србије мораће да смисли фатаморгану како би одузео некима “СРЦЕ СРБИЈЕ”, некима део територије, а некима парче земље на којој су одрасли, школовали се и засновани своје породице.

Једна од могућих опција је расписивање ванредних парламентарних избора. Нажалост, и сам председник Србије увиђа да то није довољно како би грађанима сервирао полу скувану жабу, жабу коју кува већ пуних 6 година заједно са својим сарадницицима и странкама у власти.
Kао допуна фатаморгане све чешће у јавности се провлачи обећање које ће дати председник током ванредних парламентарних избора, отписивање дугова грађана према држави.

Дугови грађана који су се нагомилали још од почетка 2000. године а који се приказују кроз рачуне за струју, инфостан и порезе на некретнине су највећи камен који данас грађани носе на својим већ изложеним плећима од реформи, приватизација и изборних процеса. Да ли ће се стварно или само кроз изборно обећање завршити процес репрограм репрограма кроз репрограм дуга за порез и инфосран? Одговор очекујемо већ кроз пар месеци са почетком новог ванредног изборног процеса.

Данило Милановић

ПАТРИОТ

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here