Цео догађај у вези са проналажењем оружја у близини породичне куће премијера Србије Александра Вучића, према речима политичког аналитичара Драгомира Анђелковића, може имати везе са оним круговима којима се Србија у последње време замерила. А њих је, према Анђелковићевим речима, пуно.

– Србија се пре свега замерила англо-саксонском евроатлантском блоку, који прича да нам је пријатељ, а који Србију жели да види потпуно покорену, увучену у НАТО, Србију која се потпуно одрекла Републике Српске, Косова, Срба у Црној Гори – наводи Анђелковић. Он додаје да се Србија осим овој западној елити замерила и криминалним клановима.

– Пре свега црногорским. Овде се пуштају приче да су ти кланови са неким другим повезани, а они су повезани искључиво са влашћу у Црној Гори, која је срасла са њима, а они ипак сада у Србији не могу да раде све што би хтели. Када је реч о Косову, замерили смо се тим круговима америчким који су промотери независности Косова, то је исто оно братство којем смо се замерили по питању Републике Српске. Све у свему, догађај са оружјем испред куће премијера и те како може имати везе са тим круговима са запада који су традиционално повезани са криминалним групацијама баш из Црне Горе – закључује Анђелковић.

АЛО

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here