Поново се заталасао амерички део интернета. И: поново због Хилари Kлинтон.

Нимало случајно. Јер, појавила су се видео и фото сведочанства да председнички кандидат Демократске партије има озбиљне здравствене проблеме. Да „сумњиво кашље“ и да повремено није у стању ни да се самостално попне степеницама.

Интернетом се шире фотографије које показују како неколико мушкараца помаже Kлинтоновој док се успиње степеницама.

Неки Американци су због овога узнемирени и забринути. Други – очито републиканци – отворено јој саветују да диже руке од велике политике.

Извесна Царолина је написала: „У интересу свог здравља, Хилари треба да напусти председничку трку. Она без туђе помоћи ни степеништа не може да користи“.

Паул Јосепх Wатсон је на сличној таласној дужини: „Хилари се једва држи на ногама. Она мора одмах открити своје право здравствено стање“.

Kорисник интернета са ником Мике Церновицх подсећа да је Kлинтонова 2009. поломила руку на путу ка Белој кући, да је 2011-те пала излазећи из авиона, а да је 2012. пала у сопственој кући и задобила повреде. Овоме је додао: „Хилари Kлинтон изгледа као неко ко прикрива озбиљне здравствене проблеме“.

Британски лист Даилy Маил указао је данас да изборни штаб Доналда Трампа по интернету шири фотографију на којој се Kлинтонова „оклизнула на степеништу“. Та фотографија је настала у фебруару ове године у Јужној Kаролини, а на њој се види као је придржавају тројица мушкараца.

Лист Америцан Миррор већ је написао: „Стање здравља Хилари Kлинтон отвара многа питања и то може бити главни проблем ове председничке кампање“. За исту фотографију је оценио: „Шокантна фотографија“.

Даилy Маил је посебно указао да америчка десница против демократа стално плете дискредитујуће верзије.

За пример наводи: да је тврдила да се Барак Обама није родио на територији САД, такође – да је Бил Kлинтон умешан у смрт неколико људи…

И подвукао: „Ништа од тога се – све до данас – није потврдило!“.

Интермагазин

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here