Секси слике супруге републиканског кандидата за председника САД, објављене у „Њујорк посту“, за које се мислило да ће му смањити рејтинг, имале супротан ефекат. Подршка му порасла са 35 на 42 одст

Фотографије голе Меланије Трамп (46), које је објавио „Њујорк пост“, нису ни најмање нашкодиле њеном супругу, републиканском кандидату за председника САД Доналду Трампу, већ су му супротно од очекивања донеле гомилу гласача.

Пријатељ с Мардоком
Након што су се у недељу и понедељак појавиле фотографије Меланије потпуно голе и у лезбо акцији, Трамп је већ профитирао. Према последњим анкетама, њему је подршка порасла са прошлонедељних 35 на 42 одсто, чиме се знатно приближио Хилари, коју подржава 50 процената бирача.

Амерички новинар Раш Лимбо сматра да ће подршка Трампу убудуће само расти, и то баш због објављених Меланијиних слика.

100669_melania-copie-2_iff

 

– Јести ли добро видели те фотографије? Оне су прави бум! То ће допринети да за Трампа гласа геј популација. Такође због Меланије ће за њега гласати и неожењени белци, нарочито они факултетски образовани – навео је Лимбо.

Он је додао да је гола Меланија шокирала једино оне најзадртије конзервативце и пуританце, међутим нагласио је да Трамп већ има њихову подршку јер они никад не би гласали за демократе, а нарочито не за Хилари Kлинтон.

100789_13-melanija4_iff

 

Да би провокативне фотографије потенцијалне прве даме САД могле доста да помогну Трампу, сматрају и амерички медији наклоњени демократама. Они чак сугеришу да је републикански кандидат за председника лично дао слике „Њујорк посту“. Наиме, власник тог таблоида је медијски могул Руперт Мардок, који је још у априлу подржао Трампа у трци за Белу кућу, што је објављено и на насловници „Њујорк поста“.

Иако се одмах након објављивања шокантних слика чинило да су се Мардок и Трамп посвађали, и да медијски могул ради свом колеги милијардеру о глави, то очигледно није тачно. Њих двојица су виђена крајем јуна како славе одлуку Британаца на референдуму да изађу из ЕУ, а онда и половином јула на једној породичној вечери – наводе медији блиски демократама и наглашавају да је веома вероватно да је у питању диверзија.

Информер

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here