Нема сумње да Илуминати делом утичу на Иран, можда чак и на владу председника Руханија и на иранску опозициону групу Исламске револуционарне гарде. Међутим, постоји бар један појединац којег они не контролишу.

Та особа је Ајатолах Хамнеи. Он је можда изузетак, али веома значајан изузетак. Иако су можда његови следбеници или савезници под утицајем Илумината, постоји јако веровање да они на Ајатолаха не утичу.

То може да објасни зашто Запад већ више од деценију покушава да спроведе смену режима у Техерану. Они заправо покушавају да уклоне Ајатолаха са његовог положаја. Иако нису успели, види се да притисак Запада на Техеран полако опада.

Могуће је да је то зато што ће Ајатолах у јулу напунити 77 година и што више није тако доброг здравља као раније.

Пошто нису до сада успели да га уклоне, Илуминати су одлучили да препусте ствари природи и сачекају да Хамнеи умре природном смрћу.

Интересантно је да су чувени споразум са Ираном подржале Соросова и Рокфелерова фондација. Многи су мислили да тај споразум значи да Обама пркоси ционистичком лобију. Међутим, он је одувек био у складу са Илуминатима.

Иако су Нетанијаху и АИПАЦ били против овог споразума, Сорос и Рокфелер су очигледно желели да до њега дође. Зашто? Да ли они покушавају да посвађају ционисте и ислам како би се они међусобно уништили?

Заправо, то је само трик Илумината усмерен на куповину „јавног мњења“. Све је то Џорџ Сорос осмислио како би заварао Иранце да се однос САД према њима мења.

Таква маркетиншка стратегија је искористила недостатак рационалног размишљања и тактика је успела.

Вебтрибуне

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here