Чак 11 лекара је убијено недавно под сумњивим околностима.

Они су сви имали заједничку једну ствар: открили су ензим нагалазу у вакцинама које се дају људима.

Нагалаза је протеин који је код аутистичне деце присутан у великим концентрацијама. Поред тога, свака врста ћелија рака производи овај протеин. Да ли стварно мислите да он треба да се налази у вакцинама?

За борбу против рака и спречавање аутизма је потребан витамин Д , а нагалаза спречава апсорпцију витамина Д. Нагалаза ефективно сузбија имуни систем и зато су је повезали са настанком дијабетеса типа 2. Сада се намеће важно питање: Зашто су лекари који су открили нагалазу убијени? Да ли је то зато што су открили доказ да вакцине заправо изазивају настанак рака и аутизма?

Да ли је нагалаза намерно стављена у вакцине? Лекари који су је пронашли су планирали да ускоро објаве своје истраживање у јавности.

Зашто убити лекаре који су дошли до важног открића које нам може спасити животе? Депопулација је за сада само теорија, али неки људи верују да се отров намерно додаје у вакцине јер деца по закону морају примити вакцине пре него што их приме у школу.

Др Теда Броера су позвали да говори о овој теми недавно преко интернета, али веза је неколико пута прекинута и на крају предавање није ни одржано.

Он је касније одржао своје предавање преко осигуране линије, а снимак његовог предавања можете погледати испод:

Webtribune.rs

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here